Gaat Franny een week zonder Timothy slapen?

Gaat Franny een week zonder Timothy slapen?

Franny en Timothy hebben hun eerdere ruzie bijgelegd, maar de rest van de groep lijkt nog niet uitgesproken te zijn over de situatie. Lotus en Shelley roepen Franny bij haar en hebben een bijzonder voorstel. We gaan ons geluk niet laten afhangen van een man. Daarom lijkt mij een weekje zonder Timothy een goed plan stelt Lotus voor. Franny luistert het aan en geeft aan het wel heftig te vinden. Shelley is het met Lotus eens. Ik vind dat je geluk niet bij een jongen moet zoeken maar bij jezelf benadrukt ze. De vrouwen spreken af om vanavond een meidenavond te houden. Hier lijkt Franny blij van te worden. Ook besluit ze dat ze een weekje niet meer met Timothy gaat slapen. Hoe zal Timothy hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *