Hiske gaat bij haar mede bewoners langs om hen te vragen naar hun doelen van het jaar 2019

Hiske gaat bij haar mede bewoners langs om hen te vragen naar hun doelen van het jaar 2019

Hiske gaat bij haar mede bewoners langs om hen te vragen naar hun doelen van 2019. Jessie vertelt dat het zijn doel is om zoveel mogelijk geld te verdienen en dat hij een villa wil bouwen. Wat is jouw doel in Utopia vraagt Hiske wat later aan Franny. Franny denkt even na. Gelukkig worden antwoordt ze dan. Hiske vraagt zich daarna af hoe ze dit wil realiseren. Franny laat weten dat ze dit wil realiseren door meer dingen te doen die ze leuk vindt maar Hiske lijkt nog niet helemaal tevreden met dit antwoord. Franny zegt dat ze gelukkig wordt van dansen en dat ze wil werken aan een dansschool.

Shelley vertelt dat het haar doel is om haar lingerielijn groter te maken. Het is haar einddoel om bh’s op maat te maken voor vrouwen met borstkanker. Even later loopt Hiske naar de silo toe om te vragen wat Adriaan zijn doel is. Meer op bed liggen antwoordt hij. En vertelt verder dat hij veel ideeën had maar deze niet kan realiseren omdat hij geen investering krijgt. Effe geen slap gelul Adriaan zegt Hiske. Adriaan lijkt het moeilijk te vinden om een concreet doel te benoemen. Uiteindelijk vertelt hij dat zijn doel is om zo hard mogelijk voor het boksgala te trainen. Brandon vertelt dat hij graag een eigen sportkledinglijn wil ontwerpen en Mike wil bouwen. Worden deze doelen ook uitgevoerd in het nieuwe jaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *