Shelley liegt volgens Timothy en gaat de confrontatie aan

Shelley liegt volgens Timothy en gaat de confrontatie aan

Timothy heeft via Shelley het één en ander vernomen over Franny. Hij besluit verhaal te halen. Mag ik even met je praten begint hij het gesprek. De twee  zonderen zich samen af. Ik heb gehoord dat je niet fijn naast me wakker wordt? vraagt hij op de man af. Daar heb ik het kort over gehad met Shelley geeft Franny toe. Ze vindt het niet fijn dat Timothy meteen over koffie begint als ze net wakker zijn. Dat is niet echt een leuk begin van de dag gaat ze verder.Timothy vindt deze uitspraak maar raar. En dan vergeet je dat ik koffie voor je breng en een ontbijtje voor je maak? Daar geeft Franny hem wel gelijk in. Timothy stelt daarna voor om haar wat meer ruimte te geven, om zichzelf te ontwikkelen. Shelley heeft volgens Franny ook tegen haar gezegd dat ze niet moet vergeten dat Franny hier voor zichzelf is en dat ze in Utopia 2 nooit voor een ander moet kiezen. Dan is ze aan het liegen tegen mij reageert Timothy geërgerd. Shelley komt me de strot uit! En besluit meteen op Shelley af te stappen.

Timothy en Franny confronteren Shelley met de door haar gedane uitspraken. Je moet onthouden dat je hier voor jezelf bent. Is dat verkeerd? vraagt Shelley hen. Ze gaat vol in de aanval. En beschuldigt Timothy ervan dat hij de vrouwen als minderwaardig ziet. Vrouwen zijn niks en mannen zijn alles. Zo denk jij, dat vind ik gaat ze verder. Ze vindt het niet normaal dat Timothy meteen aan Franny vraagt om koffie te maken, als ze net wakker zijn. Op dat moment ontploft Timothy. Hij vindt deze veroordelingen absurd zeker omdat hij juist alles voor Franny doet. Ben je f*cking achterlijk, met je veroordelingen?! schreeuwt hij. Ik draag haar op handen en voeten! Shelley is niet onder de indruk van zijn geschreeuw en blijft achter haar standpunt staan. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 120    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *