Timothy is van mening dat Shelley en Lotus de relatie met Franny kapot willen maken

Timothy is van mening dat Shelley en Lotus de relatie met Franny kapot willen maken

Franny zit in haar huisje wanneer Timothy komt binnengelopen.”Kunnen wij even praten? begint Timothy. En legt uit dat hij van Lotus heeft gehoord dat ze niet gelukkig is. Maar ik dacht juist dat ik je gelukkig maakte voegt hij eraan toe. Franny knikt. En laat weten dat hij haar ook zeker gelukkig maakt maar ze tegenslagen heftig kan ervaren. Daarbij legt ze uit dat ze graag zelf wil bepalen hoe ze haar tijd invult en met wie ze slaapt. Wanneer we het van tevoren plannen, is het toch niet meer natuurlijk? Timothy is even stil. Lotus en Shelley leggen je letterlijk een mening in de mond zegt hij dan. Franny knikt maar geeft aan dat ze dit niet wil. Een week zonder jou slapen, is ook niet wat ik wil benadrukt ze. En gaat verder dat ze het er niet mee eens is dat hij vrouwen slecht behandelt en de uitspraak over het halen van koffie als een grapje ziet. Timothy knikt maar zegt dat hij liever niet meer in het huisje slaapt. Ik heb geen zin om bij Lotus en Shelley in een ruimte te zijn. Dan kom je maar bij wij wonen, als je je daar goed bij voelt. Hij vindt het onzin dat de twee hebben gezegd dat Franny ongelukkig is. Wat een bullsh*t. Volgens Timothy zijn de vrouwelijke bewoners rasegoïsten en willen ze de meest perfecte relatie in Utopia kapotmaken. Wat later geeft Franny hem een knuffel. Je maakt me wel gelukkig zegt ze nog een keer. Timothy knikt. Ik verdedig je met mijn leven eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *