Mike en Merel ontvangen beiden slecht nieuws

Mike en Merel ontvangen beiden slecht nieuws

Adriaan loopt naar de brievenbus wanneer hij er een witte envelop uitvist. Dit is niet goed zegt hij meteen. Voor Merel voegt hij eraan toe. Wanneer hij even later de post aan Merel overhandigt, kijkt ze verbaasd. Is dit een grap? zegt ze. Snel loopt ze richting haar huisje om de brief te lezen. Nee.. zegt ze meteen. Niet mijn hond. Daarna barst ze in tranen uit. Ik wist het… gaat ze verdrietig verder. Brenda en Adriaan proberen haar te kalmeren.

Niet veel later krijgt er nog een bewoner verdrietig nieuws. Timothy overhandigt Mike een witte envelop. Ja, mijn oom is overleden zegt Mike even later. Op 31 december. Hij zucht en zegt dat hij er helemaal klaar mee is. Wat later komt Lotus binnen om hem te troosten. Vrijdag is de uitvaart zegt Mike vervolgens. “Wat een waardeloze situatie om dit mee te maken eindigt hij. Hopelijk kunnen Merel en Mike het droevige nieuws snel verwerken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *