Shelley wil niet meer bij Jessie op de boot een werkplek

Shelley wil niet meer bij Jessie op de boot een werkplek

Je wil regels gaan opstellen, voor in de boot? vraagt Shelley verbaasd aan Jessie. En laat weten dat ze geen zin heeft in nieuwe regels omdat er volgens haar al genoeg regels in de mini samenleving zijn. Ik heb geen zin dat je me op mijn vingers gaat kijken voegt ze eraan toe. Als we regels opstellen en jij houdt je aan de regels, heb je van mij geen last legt Jessie aan haar uit. Hij vindt het belangrijk dat Shelley haar beloften nakomt en kan het niet waarderen dat Shelley dit niet heeft gedaan. Uiteindelijk zegt Shelley dat ze de boot niet meer nodig heeft en in de silo gaat naaien. De twee lopen uit elkaar en Jessie roept Shelley na dat ze ondankbaar is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *