Timothy heeft bamboeplanten voor de groep geregeld

Timothy heeft bamboeplanten voor de groep geregeld

Ze zijn binnen, supervet zegt Timothy wanneer hij richting de poort loopt. Jessie en Christel stonden al op hun mannelijke mede bewoner te wachten. Deze bamboeplanten heb ik geregeld voor de groep zegt Timothy trots. En vertelt verder dat hij de planten graag tussen de huisjes wil plaatsen en hier direct mee wil beginnen. Ik help je wel om ze te verplaatsen stelt Jessie daarna voor. Hoe zullen de bamboeplanten staan op het terrein?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *