De bewoners uit Utopia 2 krijgen een positiviteitsworkshop

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een positiviteitsworkshop

Volkan Tasdan is afgelopen avond in Utopia 2 gearriveerd om de bewoners een positiviteitsworkshop te geven, dit heeft Lotus geregeld. Ik ben ten eerste geen goeroe begint de man in kwestie. Maar de reden waarom ik regelmatig gevraagd wordt om iets te doen met positiviteit is dat ik mezelf op een extreem positieve manier presenteer. En legt verder uit dat positiviteit niet te plannen valt maar hij wel gaat proberen om wat positieve energie mee te geven. Volkan stelt daarna voor om eerst het ijs te breken door middel van een zogenaamde soul train. We gaan in twee rijen tegenover elkaar staan waarna iedereen binnen acht tellen de trein door mag dansen. Wat later gaat Volkan door op het begrip positiviteit waarna de bewoners positieve eigenschappen van elkaar moeten opnoemen. Zullen de bewoners iets van de workshop opsteken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *