Lotus vindt dat er niet negatief gesproken mag worden tijdens de positiviteitsvergadering

Lotus vindt dat er niet negatief gesproken mag worden tijdens de positiviteitsvergadering

Afgelopen avond was er een positiviteitsguru in Utopia 2 en dat het bij een sessie blijft is niet het geval. De bewoners willen morgen een positiviteitsvergadering houden. Echter is er wel een eis bij Jessie neergelegd. Hij mag namelijk niet veel zeggen tijdens de vergadering omdat hij vaak de negatieve punten uitlicht. Timothy is ondertussen met Jessie in gesprek. Timothy geeft aan dat hij eerder al een stemmingsronde voor hun eigen regels wilde inlassen waarbij enkel de bewoners die 25 jaar of ouder zijn mochten stemmen. Hierop haakt Jessie in. Hij vindt het oneerlijk dat hij zich stil moet houden omdat dat de vrijheid beperkt. Lotus had wel duidelijk een standpunt gemaakt naar Jessie toe. Wanneer Timothy wat later naar Lotus toe gaat vertelt Lotus dat het anders is gegaan. Hij mag wel praten maar niet negatief. Lotus benadrukt dat het een positiviteitsvergadering is en dat het aanvallen van elkaars standpunten of het naar beneden halen niet bijdraagt bij zo’n vorm van vergaderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *