Merel zat er afgelopen avond doorheen door het vervelende nieuws wat ze eerder kreeg

Merel zat er afgelopen avond doorheen door het vervelende nieuws wat ze eerder kreeg

Merel heeft een bericht gehad van het thuisfront. Ze is normaliter niet stuk te krijgen maar wanneer ze achter het nieuws is gekomen was ze direct gebroken. Merel heeft namelijk haar hond verloren en ook nu in de avond heeft Merel het zwaar. Ze heeft afgelopen avond waxinelichtjes aangestoken en een foto van haar familie vast. Ze ligt op bed met tranen maar staat er niet alleen voor. Mike geeft haar een knuffel en steunt haar met lieve woorden. Hopelijk gaat het vandaag beter met Merel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *