Jessie wil iemand laten komen die de vrouwen kledingadvies geeft

Jessie wil iemand laten komen die de vrouwen kledingadvies geeft

Jessie heeft eerder een gesprek gehad met Merel. Volgens hem ziet Merel er altijd goed uit. Ze zorgt goed voor zichzelf reageert Adriaan. Nu zijn er heel veel meiden hier en die trekken kleren aan…zegt Jessie. En die lopen helemaal verstrooid over het terrein heen. Dan raak je als man ook je prikkels kwijt voegt hij eraan toe. Jessie heeft dit met Merel besproken, waarop ze heeft besloten om er een vlog over op te nemen. Jessie zit erover na te denken om iemand uit te nodigen die de vrouwen kan laten zien hoe het ook kan. Adriaan lijkt zich in het plan van Jessie te kunnen vinden. Zullen de vrouwelijke bewoners meer hun best gaan doen op hun uiterlijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *