Jessie wil Lotus duidelijk maken dat haar gedrag niet goed is en haar een lesje leren

Jessie wil Lotus duidelijk maken dat haar gedrag niet goed is en haar een lesje leren

Het valt Jessie en Adriaan op dat Lotus zich niet altijd even aardig gedraagt. Jessie is van mening dat het gedag wat Lotus laat zien richting de groep niet het goede is en ze bespreekt dit met Adriaan. Adriaan is het met zijn mede bewoner eens en hij denkt dat Jessie al een goed beeld heeft van Lotus. Ik wil haar niet kapotmaken maar ze moet er wel van leren geeft Jessie verder. Uiteindelijk zal ze mij dankbaar zijn benadrukt hij. En vertelt uiteindelijk dat hij duidelijk wil maken dat haar gedrag niet goed is. Hoe zal Jessie dit aanpakken? Gaat hij haar stemmen geven tijdens de stemronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *