Wordt Mike meegetrokken door het gedrag van Lotus?

Wordt Mike meegetrokken door het gedrag van Lotus?

Adriaan en Jessie trekken al de hele dag samen op. Nu het gesprek over Lotus gaat komt ook Mike ter sprake. Jessie vindt dat Mike niet meer de oude is. Hij is futloos, komt afspraken niet na, ligt tot tien uur in bed vertelt Jessie tegen Adriaan. Ik denk dat Mike een beetje op is reageert Adriaan op zijn beuret. Jessie denkt dat hij door Lotus naar beneden wordt getrokken. Daar denkt Adriaan dan weer anders over. Volgens hem heeft Mike de laatste tijd gewoon veel voor zijn kiezen gehad. Jessie vertelt daarna dat hij heeft geprobeerd om Mike positief op te peppen. Vervolgens wordt hij samen met Lotus wakker en is het weer klaar gaat hij verder. Je kan iemand niet blijven oppeppen benadrukt hij. Heeft Jessie volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *