Shelley is klaar met Gerrit en wil op hem te stemmen tijdens de stemronde

Shelley is klaar met Gerrit en wil op hem te stemmen tijdens de stemronde

Shelley lijkt graag te willen praten met Adriaan dit omdat ze een belangrijke mededeling heeft. Wanneer de twee elkaar tegen komen, bespreekt ze haar frustraties met betrekking tot Gerrit. Ik denk dat ik drie stemmen ga geven op Gerrit begint Shelley het gesprek met Adriaan. Adriaan luistert met verbazing en hij lijkt zijn oren niet te geloven. Shelley lijkt klaar te zijn met haar vriend Gerrit en ze wil voor zichzelf kiezen. Adriaan weet zich duidelijk geen houding te geven over de situatie. Hij is echt verkeerd bezig gaat Shelley verder. Hij haalt mij echt naar beneden. Ik ben er gewoon klaar mee. Ik ga een statement maken met de stemming benadrukt ze. Adriaan luistert naar Shelley en hij is extreem verbaasd. Zal Shelley zich aan haar woord houden en echt op Gerrit stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *