Hiske en Christel hebben een discussie over schoenen

Hiske en Christel hebben een discussie over schoenen

De groep heeft bij elkaar gezeten om een aantal zaken te bepreken. Christel en Hiske waren te laat. Om zo snel mogelijk toch aan te sluiten bij het centraal lijkt het erop dat Hiske in alle haast de verkeerde schoenen heeft gepakt. Christel is niet blij met de situatie en de twee gaan met elkaar in discussie. Het is niet zo dat ik niet wil dat jij daar niet komt legt Hiske uit. Ik pak gewoon de eerste paar schoenen in een reactie voegt ze eraan toe. Christel legt op haar beurt geïrriteerd uit dat ze er daardoor wel later was. Terwijl ik ook mijn best doe om daar op tijd te zijn zegt ze. Volgens haar heeft Hiske alleen aan zichzelf gedacht, zodat ze daar wel op tijd was. Het gaat erom dat er niet aan gedacht wordt dat ik er ook zo snel mogelijk wil zijn legt Christel verder uit. Daar is Hiske het niet mee eens. Ik vind het echt uit zijn verband getrokken reageert ze. Hiske vertelt daarna dat ze met goede intenties naar de vergadering is gegaan omdat ze er informatie op wilde doen voor haar en Christel. Ze vindt het vervelend dat het zo gelopen is en ze biedt Christel haar excuses aan. De spanning lijkt gelukkig weer uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *