Jessie wil een interventie voor het gedrag van Lotus

Jessie wil een interventie voor het gedrag van Lotus

Jessie heeft de eerste aanvraag voor zijn bed & breakfast binnen en hij besluit aan Lotus en Franny te vragen of hij een matras mag lenen. Als hij toestemming heeft gekregen vraagt Lotus naar de opmerking van Jessie. Jessie heeft namelijk met een aantal bewoners gesproken over het plan om een psycholoog voor Lotus te laten komen omdat zij hem zou pesten. Dat is het gedrag dat jij laat zien zegt Jessie tegen Lotus. Daar is Lotus het niet mee eens en bovendien had ze liever gehad dat Jessie naar haar toe was gekomen. Dat heeft volgens Jessie geen zin. Je blijft steken onder de gordel legt hij uit. Je moet vooral buiten mijn Utopia blijven, dan blijf ik buiten jouw Utopia benadrukt hij. En laat merken dat hij klaar is met het gesprek. Ik heb geen tijd voor negativiteit zegt Jessie en hij loopt de deur uit. Adios.

Niet veel later praat Jessie met Brenda over Lotus. Brenda heeft voorgesteld om een interventie te doen en Jessie lijkt wel oren te hebben naar dit idee. Lotus moet begrijpen dat haar gedrag niet door de beugel kan legt hij verder uit. Ik kan dat individueel gaan doen maar ik vind dat het een verantwoordelijkheid van de groep is voegt hij eraan toe. Jessie benadrukt dat het gedrag van Lotus niet oké is en dat er iets van gezegd moet worden. Brenda stelt voor om straks een spoedvergadering te beleggen. Zal de groep Lotus aanspreken op haar gedrag? Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *