Franny vertelt over haar eerste nacht zonder Timothy

Franny vertelt over haar eerste nacht zonder Timothy

Franny heeft vannacht voor het eerst zonder Timothy geslapen en Christel is heel benieuwd hoe het haar is vergaan. Ik heb op zich wel prima geslapen maar je mist hem toch laat Franny aan haar mede bewoner weten. Je voelt je wel alleen als je gaat slapen en weer wakker wordt voegt ze eraan toe. Franny vertelt verder dat ze Timothy het liefst gewoon naast haar heeft. Toch heeft Franny met hem afgesproken om het rustig te gaan bekijken. Franny wil namelijk wat meer tijd voor zichzelf en wat meer tijd voor haar vriendinnen. Het lijkt haar verstandig op per dag te bekijken wat de slaapsituatie is. Zal hierdoor de relatie tussen Franny en Timothy verbeteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *