Jessie is teleurgesteld in Brenda, hij trekt zich niets meer van haar aan

Jessie is teleurgesteld in Brenda, hij trekt zich niets meer van haar aan

Jessie en Lotus hebben met elkaar gediscussieerd over het pestgedrag van Lotus. Brenda zou tegen Jessie gezegd hebben dat Lotus haar pest met haar oor maar nu lijkt ze daarvan teruggekomen te zijn. Hierdoor staat Jessie een beetje voor joker, aangezien hij het er al met veel bewoners over gehad heeft. Tuurlijk ben ik teleurgesteld in Brenda zegt hij even later tegen Hiske. Het slaat toch ook nergens op? Hiske lijkt de handelingen van Brenda niet te begrijpen. Jessie vertelt dat hij geen energie meer in Brenda wil steken. Ik hoor tocht wat ze zegt gisteren? zegt hij. Op het moment dat het erop aankomt, komt ze erop terug. Zal Jessie Brenda nog erop aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 18:39

    Lol als Jessie zo door gaat en zich van niemand meer wat aantrekt dan blijft hij alleen over. Jammer dat hij nog niet genomineerd kan worden. Wordt tijd dat de oud Utopia bewoner weer opzout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *