Brandon probeert Erik te behoeden voor Christel

Brandon probeert Erik te behoeden voor Christel

Het lijkt erop dat Erik Christel wel ziet zitten en dit valt ook de andere bewoners op. Brandon is bang dat Erik misschien teveel moeite stopt in Christel en hier niets voor terug krijgt. Hij probeert Erik te waarschuwen. Krijg je er wel iets voor terug vraagt Brandon aan Erik. Brandon legt vervolgens uit dat hij denkt dat Christel graag een atelier wil maar hier wellicht gebruik van maakt via Erik. Erik geeft duidelijk aan dat hij niets wil van Christel. Ik verwacht niks van haar hoor. Ik ben er niet op uit om haar te versieren of te veroveren benadrukt hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *