Timothy verklapt aan Gerrit dat Shelley op hem wil stemmen

Timothy verklapt aan Gerrit dat Shelley op hem wil stemmen

Joaquin en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer Timothy komt binnen gelopen. Franny heeft mij iets in vertrouwen verteld geeft hij toe. Maar ik ga dat nog even voor me houden. Joaquin en Gerrit kijken elkaar aan en worden dan toch wel heel nieuwsgierig. Kom dan, we zijn broeders zegt Joaquin. Timothy knikt. Ik vertel het maar dit blijft tussen ons benadrukt hij. Wat later schraapt Timothy zijn keel en begint te praten. Shelley denkt dat Gerrit op haar gaat stemmen, samen met Joaquin en Jessie. Daarom heeft ze gevraagd aan Lotus en Franny om ook voor jou te kiezen. De mond van Gerrit valt vervolgens open. Is ze gek of zo? zegt hij. Ook Joaquin is er even stil van. Zij is helemaal para voegt hij eraan toe. Timothy gaat verder en vertelt dat hij tegen Franny heeft gezegd dat dit niet waar is en zijn broeders nooit op haar zouden stemmen. Maar ik wil dat zij deze fout maakt, zodat ze ziet hoe verkeerd ze denkt. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *