Shelley komt erachter dat Gerrit over haar stem plan weet

Shelley komt erachter dat Gerrit over haar stem plan weet

Timothy en Franny zitten in het huisje wanneer Timothy over Gerrit begint. Ik kon het niet laten om hem in onwetendheid te houden zegt hij. Dus ik heb hem verteld wat Shelley van plan is voegt hij eraan toe. Timothy legt daarna uit dat hij het de meest ernstige zaak vindt die hij ooit in de mini samenleving is tegengekomen. Hij heeft er recht op om hier kennis van te hebben. Ook vertelt hij dat Gerrit heeft gezegd nooit op Shelley te kunnen stemmen omdat hij verliefd op haar is. Sorry dat ik je vertrouwen beschaamd heb benadrukt hij. Franny knikt. Dan ga ik maar naar Shelley zegt ze.

Als Franny Shelley tegenkomt zegt ze dat ze met hem moet praten. Het is belangrijk benadrukt ze. Wat later zitten de twee samen met Lotus in het huisje. Het is nu echt foute boel zegt Franny stellig. En legt uit dat Timothy het schriftje heeft gezien waarin staat dat de vrouwen van plan zijn op Gerrit te stemmen. Hij vertelde dat Gerrit nooit hetzelfde zou doen en met hem heeft gepraat maar haar had beloofd het tussen hen te houden. Shelley lacht. En zegt dat het haar niet zo veel uitmaakt. Ik sta er nog precies hetzelfde in. En vertelt dat ze respectloos wordt behandeld en ervan overtuigd is dat de mannen ook op haar zullen gaan. Of misschien zit ik er wel heel erg naast eindigt ze. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *