Timothy probeert Shelley van haar stem plan af te praten

Timothy probeert Shelley van haar stem plan af te praten

Shelley loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Timothy naar haar toekomt. Kunnen we even een rondje lopen? vraagt hij aan haar. Shelley schudt haar hoofd. Waarom word jij altijd zo para voor de stemmingen zegt hij. En vertelt verder dat de musketiers nooit op haar zouden stemmen. Shelley laat daarna weten dat ze het niet normaal vindt hoe de mannen op haar reageren. Ik voel me heel vaak niet gehoord bij jullie.Timothy schudt zijn hoofd. Dus in plaats van met Gerrit te praten, besluit je maar op hem te stemmen voegt hij eraan toe. Shelley vertelt dat de mensen die weten hoe zij zich voelt haar wel begrijpen en weten hoe zwart Gerrit haar neerzet. Hij praat nooit slecht over je verzekert Timothy.

Wat later biedt Timothy zijn excuses aan. Sorry dat ik gisteren zo tegen je ben uitgevallen zegt hij. Maar dat kwam omdat je vertelde dat ik vrouwen minderwaardig aan mannen zie, wat niet waar is. En voegt eraan toe dat ze niet moet doemdenken. Wij zullen nooit op jou stemmen, Gerrit ook niet benadrukt hij. Shelley schudt haar hoofd. Ik ben er gewoon klaar mee zegt ze. Het gaat nu al zo lang op deze manier. Timothy stelt vervolgens voor om het in dat geval gewoon uit te maken. En Shelley vertelt dat ze Gerrit dan nog steeds hier onder ogen moet komen. Daarbij vraag ik me af wat hij hier eigenlijk doet. Timothy vertelt haar dat ze zich moet afvragen of ze deze actie op haar naam wil hebben. Je hebt je eigen vriend dan drie stemmen gegeven. Shelley vertelt dat dit voor haar de beste keuze is omdat hij slecht met haar omgaat. En het maakt me niet uit als ik dan de boosdoener ben vervolgt ze. Timothy zucht. Wat jullie hebben, is geen liefde zegt hij dan. Shelley antwoordt dat ze nooit romantische dingen organiseerde omdat ze niet het gevoel had dat Gerrit dit verdient. Ik mag ook gehoord worden en misschien is dit nu het moment. Timothy knikt maar vraagt zich af of drie stemmen hier een oplossing voor zullen vormen. Ik vind het raar zegt hij. Denk er alsjeblieft nog even goed over na, want dit is echt een harde beslissing benadrukt hij. Zal Shelley van gedachten veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *