Gerrit en Joaquin lichten Hiske en Christel in over het stem plan van Shelley

Gerrit en Joaquin lichten Hiske en Christel in over het stem plan van Shelley

De drie musketiers hebben ontdekt dat Shelley van plan is om tijdens de nominaties drie stemmen op Gerrit te zetten tijdens. Joaquin en Gerrit besluiten dan ook om Hiske en Christel naar hun mening te vragen. Shelley dacht dus dat Ger op haar zou stemmen reageert Christel verbaasd. Waar komt dat vandaan? Gerrit haalt zijn schouders op. Vanuit haar eigen brein, denk ik voegt hij eraan toe. Hiske geeft op haar beurt aan dat ze het vreemd vindt en zoiets niet had verwacht. Wil je niet naar haar toegaan om uitleg te vragen? Gerrit antwoordt dat hij het even wil afwachten. Mike zit ook in het complot denken we voegt Joaquin eraan toe. Christel kan haar oren niet gelogen. Ik begrijp het niet zegt ze. Dan lig je de hele tijd naast iemand en ga je op diegene stemmen. Hiske vraagt zich af wat de beweegreden zou zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *