Gerrit confronteert Shelley, is hun relatie nu voorbij?

Gerrit confronteert Shelley, is hun relatie nu voorbij?

Shelley is afgelopen avond aan het roken wanneer Gerrit aan komt lopen. Ga je op me stemmen? vraagt hij aan haar. Shelley knikt. Dan is het bij deze uit gaat Gerrit verder. En legt uit dat hij het heel vies vindt dat ze het niet in zijn gezicht zegt en de reden wil weten. Ik heb heel veel redenen zegt Shelley. Maar ik ga het nu niet vertellen voegt ze eraan toe. Gerrit laat op zijn beurt weten dat hij het heel achterbaks van haar vindt dat ze tot de stemmingen wilde wachten om een mes in zijn rug te steken. Ja want dat heb je ook bij mij gedaan reageert Shelley. Bravo zegt Gerrit. Laat maar zien hoe je in elkaar zit. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *