Joaquin confronteert Shelley, hij vindt dat ze niet spoort omdat ze op Gerrit wil stemmen

Joaquin confronteert Shelley, hij vindt dat ze niet spoort omdat ze op Gerrit wil stemmen

Shelley, Timothy en Lotus zitten afgelopen avond in de silo wanneer Gerrit en Joaquin binnen komen lopen. Wat ben jij een achterbakse, slinkse, manipulatieve vrouw begint Joaquin. Echt vies, bah voegt hij eraan toe. Shelley lijkt niet onder de indruk. Dat mag je vinden zegt ze. Joaquin legt daarna uit dat hij niet begrijpt dat Shelley drie stemmen aan Gerrit gaat geven. Dan spoor je toch niet, of wel? Shelley kijkt hem star aan. Ik heb daar mijn redenen voor zegt ze. Dus je zegt niets tegen die jongen? vraagt Joaquin kwaad. Waarom communiceer je niet en maak je het niet uit? Heb je wel een hart? Je bent ijskoud benadrukt hij. En vertelt verder dat hij alle goede dingen terugneemt die hij over haar heeft gezegd en hoopt dat ze ooit eens hetzelfde mee gaat maken als wat Gerrit nu doormaakt. Dat mag antwoordt Shelley kalm. Ze lijkt niet van zijn woorden onder de indruk.

Iets later staan Jessie, Erik, Joaquin en Gerrit op de werkplaats wanneer Shelley wederom ter sprake komt. Ik had al gehoord dat het lijstje boven tafel was gekomen zegt Jessie. Maar ik kan niet vertellen van wie. En legt uit dat hij vindt dat het echt niet kan wat Shelley doet. Dit overtreft alles. Ik denk niet dat ik ergere dingen in Utopia mee ga maken. Joaquin knikt. Het is heel heftig. Twee dagen geleden lagen ze nog samen te slapen voegt hij eraan toe Wat vind jij van de situatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 84    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *