De bewoners uit Utopia 2 staan nog altijd flink in de min

De bewoners uit Utopia 2 staan nog altijd flink in de min

De bewoners maken zich op deze nieuwe dag klaar om met elkaar te vergaderen. De bewoners bespreken de agendapunten en het komt ter sprake dat het voor hen lastig is om de laptoptijd onderling goed te verdelen. Jessie vertelt dat hij gisteren opzoek was naar de laptop en toen hij deze uiteindelijk had gevonden, bleek het dat uit de internetgeschiedenis dat Shelley vooral bezig is geweest met googlen naar Kim Kardashian. Jessie zucht. Het is te zot voor woorden benadrukt hij. De groep besluit daarom dat de laptop voortaan in de silo moet blijven. Hoe gaat het met de boekhouding vraagt Jessie wat later. Timothy laat weten dat de facturen van december zijn betaalt en dat alle bonnen zijn ingevoerd. Ten slotte wordt de financiële stand bekendgemaakt -€11.880,62.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *