X

De bewoners maken een taakverdeling voor het boksgala

De vergadering gaat verder. Hiske vertelt dat ze druk bezig is geweest met het draaiboek voor het boksgala en vertelt dat deze er ook zal komen voor de Chinese nieuwjaarsmarkt. Er zijn natuurlijk ook taken die verdeeld moeten worden. Er zijn mensen nodig voor achter de bar, de vip-tafels en er zijn enkele dames nodig die rondemiss willen zijn. Shelley vertelt dat ze graag achter de merchandise kraam wil staan en ook rondemiss zal zijn. Tevens zal Brenda ook achter de bar gaan staan en zullen Lotus en Jens de vip-tafels bedienen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Natuurlijk lotus bij de vip tafels ze wilt echt gewoon in de belangstellening staan dat doet ze altijd ,,zelfs als een bezoeker voor een andere bewoonster komt staat zei altíjd meteen voor aan en wilt de aand acht hebben.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings