X

Jessie heeft genoeg van de afspraken die niet nagekomen worden en loopt boos weg

Franny, Jens en Timothy bereiden het ontbijt voor van vandaag. Er is afgesproken dat de bewoners om half 9 gezamenlijk zouden ontbijten en dat ze daarna meteen zouden gaan vergaderen. Helaas heeft niet iedereen dit goed begrepen, want het ontbijt staat pas om 9 uur klaar. Vooral Jessie ergert zich hieraan. Staat jan l*l weer om 6 uur klaar om te vergaderen, laat hij weten. Ik word doodziek van de mensen hier. Stelletje kneuzen, roept hij na terwijl hij kwaad de silo uitloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (3)

    • Nee hij heeft gewoon gelijk afspraak moet je na komen ..je kan bij je baas ook niet te laat komen voor je werk of vergadering ..dus daar hebben ze daar schijt aan.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings