X

Mike steekt een kaarsje op voor de opa van Brenda en staat stil bij zijn overlijden

Mike staat in de silo samen met de andere bewoners. In zijn handen heeft hij een kaars. Wanneer het stil valt, pakt hij zijn moment. Vandaag is de dag en ik wil wel dat we stil gaan staan zegt hij respectvol. Ik wil graag dat we een minuutje stil zijn voor opa voegt hij eraan toe. De rest van de groep toont begrip. Het is nu een paar dagen terug dat Brenda het Utopia 2 terrein verliet, vanwege het verlies van haar opa. Hij is hier ook op het terrein geweest. En ik wil echt stil zijn een minuut. Ook al is het een select groepje gaat Mike verder tegenover de anderen. Merel, Brandon, Timothy, Franny en Lotus zijn vanaf dat moment stil. Veel sterkte roept Brandon na het minuutje hardop. Ja, we denken aan ze vandaag eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

  • Moest Mike weer even zijn shine momentje pakken, ik wordt misselijk al als ik hem zie laat staan dat ik hem hoor!

  • Heel erg lief van Mike dat hij daar aan denkt, ik denk ook dat hij terug denkt aan zijn eigen familie. Jammer dat de hele groep er niet bij is.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings