Mike steekt een kaarsje op voor de opa van Brenda en staat stil bij zijn overlijden

Mike steekt een kaarsje op voor de opa van Brenda en staat stil bij zijn overlijden

Mike staat in de silo samen met de andere bewoners. In zijn handen heeft hij een kaars. Wanneer het stil valt, pakt hij zijn moment. Vandaag is de dag en ik wil wel dat we stil gaan staan zegt hij respectvol. Ik wil graag dat we een minuutje stil zijn voor opa voegt hij eraan toe. De rest van de groep toont begrip. Het is nu een paar dagen terug dat Brenda het Utopia 2 terrein verliet, vanwege het verlies van haar opa. Hij is hier ook op het terrein geweest. En ik wil echt stil zijn een minuut. Ook al is het een select groepje gaat Mike verder tegenover de anderen. Merel, Brandon, Timothy, Franny en Lotus zijn vanaf dat moment stil. Veel sterkte roept Brandon na het minuutje hardop. Ja, we denken aan ze vandaag eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:59

    Heel erg lief van Mike dat hij daar aan denkt, ik denk ook dat hij terug denkt aan zijn eigen familie. Jammer dat de hele groep er niet bij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *