Jessie denkt dat er geld van de bv wordt gestolen

Jessie denkt dat er geld van de bv wordt gestolen

Hiske en Jessie zijn druk bezig met de inrichting van de bakkerij wanneer Hiske over het geld begint. Afgelopen dagen is er allemaal weer eten besteld, hoe kan dat vraagt ze. Jessie zucht en laat weten dat er nog mensen zijn die eigen geld hebben. Het kan in ieder geval niet van de bv zijn benadrukt hij. Hiske knikt en vraagt zich af wanneer het ophoudt. Waarschijnlijk stopt het pas als er geen contant geld meer op het terrein is gaat Jessie verder. Ik denk dat er fooi wordt achtergehouden van evenementen of geld uit de kassa wordt gehaald. En zegt dat hij er bij Lotus om kan vragen maar nu al weet wat voor antwoord hij krijgt. Of je moet het zelf aan haar vragen. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 10:37

    Hoe komt Gerrit in vredesnaam aan die bijna 150 euro die hij heeft liggen?? Die heeft nog nooit iets verkocht. Ook hij heeft toen met de musketiers ook wel geld gestolen. Maar wat vreemd dat Jessie daar niet over doorgaat tegen Gerrit. Lotus verdient tenminste zelf geld met haar ukelele . Groot gelijk dat ze dat zelf houdt. Jessie daarentegen geeft geld uit als water van de bv zonder enig overleg met de anderen. Workshop zus en zo, koffie bestellen, en noem maar op. Daar hoor je verder niemand over klopt van geen kanten. Maar ja dat deed hij ook al in Utopia 1 natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *