Merel, Jens en Gerrit hebben een plan om Timothy te chanteren

Merel, Jens en Gerrit hebben een plan om Timothy te chanteren

Jens, Gerrit en Merel zitten in de Mongoolse tent wanneer Merel over de bus begint. We willen dus een B&B aan de achterkant van de bus maken en de B&B schrappen zegt ze. En het andere gedeelte wordt gebruikt voor slaapruimtes voegt ze eraan toe. Volgens haar vindt Erik het geweldig om eraan te beginnen. Hij is echt van het verbouwen. Maar daarom zitten we hier niet met z’n drieën merkt Gerrit op. Mij is ten hore gekomen wat er op de planning stond voegt hij eraan toe. Jens knikt en legt uit dat ze van plan waren om de 17e een huwelijksaanzoek te doen om wraak te nemen op Timothy. Jessie zei echter dat het geen goed idee was omdat we dan echt de verrassing verpesten. Jens vervolgt dat ze de informatie wel kunnen gebruiken voor iets anders. Want was willen wij graag van Tim hebben? Merel denkt even na. De tent! Gerrit knikt en zegt dat Jens zal zal gaan praten met Timothy in het strandhuisje. Hij kan er dan even omheen praten, tot het verhaal steeds completer wordt. Dan is het fantastisch als ik dan tegen Franny zeg dat de mannen haar nodig hebben in het strandhuisje. Jens knikt en vertelt dat hij Timothy zou chanteren. Wat is belangrijker de tent of je vriendin? Ik wil het nu weten. Merel begint te lachen. Fantastisch benadrukt ze. Gerrit vervolgt dat indien Timothy er niet mee akkoord gaat dat de tent van hem wordt, ze Franny brieven moeten gaan sturen. Dan sturen we haar elke dag tot 18 februari een brief met daarin aanwijzingen voor 18 februari. Merel knikt en zegt dat het een goed middel vormt om druk op Timothy uit te oefenen. Dit is goud eindigt ze. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *