Hiske doet haar beklag over Jens, doet hij zijn taak wel goed?

Hiske doet haar beklag over Jens, doet hij zijn taak wel goed?

Hiske en Timothy zitten op het Utopia 2 terrein wanneer de standhouders ter sprake komen. Er heeft zich geen een nieuwe standhouder gemeld zegt Hiske. Timothy knikt en laat weten dat hij nog een aantal partijen had benaderd. Hoeveel hebben we er nu dan? Hiske zegt dat dit nog onduidelijk is en Jens er de afgelopen dagen niets aan heeft gedaan. Ik zie hem alleen maar rondjes lopen met Gerrit antwoordt Timothy op zijn beurt. Ik zie in Jens een nieuwe Gerrit. Hij gedraagt zich hetzelfde als Gerrit deed bij Joaquin voegt hij eraan toe. Wat later uit Hiske haar ongenoegen bij Jessie. Ik voel me er nu verantwoordelijk voor, terwijl het zijn taak is zegt ze. Jessie knikt en legt uit dat hij elke dag over de standhouders begint bij Jens. En besluit direct naar hem toe te gaan om hem erop aan te spreken. Het is echt belangrijk dat je de standhouders gaat regelen benadrukt hij tegenover Jens. Jens knikt en zegt dat hij gaat bellen. Zal het allemaal nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *