Timothy heeft het idee dat Jens zichzelf negatief profileert

Timothy heeft het idee dat Jens zichzelf negatief profileert

Timothy heeft een gesprek gehad met Jens maar dit verliep niet soepel. De twee hebben de laatste dagen veel onenigheid. Wanneer Timothy tijdens zijn laatste gesprek van Jens wegloopt geeft hij Jens mee dat hij nu de meest gehate persoon uit Utopia 2 is in plaats van Timothy zelf. Lotus, ik had net een gesprek met Jens en hij zei dat ik alleen maar dingen kapot maak legt hij uit aan haar. Volgens Timothy heeft Jens gezegd dat hij Franny en hem wil chanteren. Jens vindt dat Timothy niet goed voor zijn B&B’ers zorgt en wil daar een stokje voor steken. Lotus vindt dat Timothy zich niet druk moet maken over de bedreiging van Jens. En geeft aan dat het ook kan zijn dat Jens het gewoon wil uitlokken om Timothy in een negatief daglicht te zetten. Timothy begrijpt Lotus en geeft aan dat hij ook zeker niet erin gaat trappen. Aan de andere kant van het terrein is Jens met Franny in gesprek. Wanneer Timothy wegloopt van het gesprek met Lotus, schreeuwt ze hem nog na, echt niet stiekem kijken naar hem doelend naar het gesprek van Jens en Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *