Christel is terug in Utopia 2 nadat ze een daklozenopvang bezocht heeft

Christel is terug in Utopia 2 nadat ze een daklozenopvang bezocht heeft

Christel heeft eerder vandaag Utopia 2 verlaten om een daklozenopvang te bezoeken. Een aantal uur later is Christel terug in de mini samenleving en kan ze niet wachten om haar verhaal met iedereen te delen. Het was pittig, mooi en echt een supergave organisatie vertelt ze. De bewoners nemen plaats in de silo en Christel deelt haar ervaring. Zo legt ze uit dat veel mensen er niks aan kunnen doen dat ze dakloos zijn geworden. Domme pech noemt ze het. De bewoners zijn blij dat Christel weer terug is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *