Jens adviseert Adriaan niet samen te werken met Timothy

Jens adviseert Adriaan niet samen te werken met Timothy

Timothy en Jens hebben de afgelopen dagen aardig wat onenigheid met elkaar. Als Adriaan in de keuken bezig is met koken, komt Jens bij hem staan. Timothy heeft aangeboden je te helpen morgenochtend vraagt Jens aan Adriaan. Adriaan laat weten dat dit klopt en dat hij blij is met de hulp. Het enige wat ik jou wil meegeven… begint Jens. En vertelt verder dat hij bang is dat de taarten en broden minder goed gaan verkopen als Timothy hem gaat helpen in de bakkerij. Just saying eindigt Jens. Adriaan legt op zijn beurt uit dat hij geen partij gaat kiezen en dat hij vindt dat iedereen normaal tegen elkaar moet doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *