Adriaan krijgt een leuke mail met een bijzonder verzoek

Adriaan krijgt een leuke mail met een bijzonder verzoek

Adriaan is sinds kort keihard aan het werk in zijn bakkerij. Zijn dagelijkse bak activiteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. Als Brandon afgelopen avond achter de computer zit, valt zijn oog op een nieuwe e-mail voor Adriaan. Dit moet Adriaan weten zegt Brandon vrolijk. Hij print de mail uit en loopt naar mede bewoner Adriaan. Adriaan leest de mail voor en daar staat dat er een jongen met downsyndroom graag pannenkoeken wil bakken. Adriaan krijgt direct een grote glimlach op zijn gezicht en hij stemt meteen in. Dit vind ik echt zo stoer zegt hij enthousiast. Echt te gek man benadrukt hij. Ook Jessie is enthousiast. Wat tof hé eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *