Timothy is van mening dat Jens een masker op had

Timothy is van mening dat Jens een masker op had

Jens lijkt afgelopen avond tegen Timothy te hebben gezegd dat hij de B&B in de Mongoolse tent op moet geven, anders zou Jens tegen Franny zeggen dat Timothy haar ten huwelijk gaat vragen. Hierdoor heeft Timothy het gevoel dat hij gechanteerd wordt. Terwijl hij samen met Franny, Shelley en Lotus in een huisje zit, vertelt Timothydat hij iedereen afgaat om te vragen hoe ze hier over denken. Ik zei, ik wens je heel veel succes met het chanteren legt hij uit. Ik ben blij dat je je zo wil profileren. Ik ben officieel niet meer de meest gehate persoon. Jij gaat dat worden. Timothy legt verder uit dat hij wel boos kan worden, maar dat dat geen nut. Ik ga ook niet toegeven gaat hij verder. Ik vind het nogal wat. Wij kennen Jens totaal niet. Ik denk dat hij een masker op had en dat begint nu af te vallen. Hoe gaat het aflopen tussen Timothy en Jens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *