Jens krijgt voor de eerste keer sinds hij in Utopia 2 zit post

Jens krijgt voor de eerste keer sinds hij in Utopia 2 zit post

Het is een mooie avond voor Jens. Hij ontvangt afgelopen avond voor zijn eerste keer post! De brieven zijn eerder deze avond al binnengekomen, maar toen was Jessie druk met zijn evenement Happie happie hamburger. Als het evenement is afgelopen en Jens even tijd voor zichzelf heeft, loopt hij naar zijn huisje toe en neemt hij plaats op zijn bed. Aandachtig leest hij de brieven en af en toe glimlacht hij. Het lijkt allemaal positief te zijn. De avond voor Jens kon in ieder geval niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *