Jessie vertelt Gerrit over zijn plannen in Utopia 2

Jessie vertelt Gerrit over zijn plannen in Utopia 2

Gerrit en Jessie staan afgelopen avond buiten te praten over de lopende projecten. Jessie zegt dat hij merkt dat hij het vooral leuk vindt om nieuwe projecten op de markt te brengen. Hij heeft veel plezier gehad met het opzetten van Happie Happie Hamburger en de bakkerij van Adriaan maar hij is nu toe aan een nieuw project. Jessie wil graag Utopiaanse koffie op de markt brengen en hij heeft geregeld dat er morgen ongebrande koffiebonen binnenkomen. Gerrit luistert geïnteresseerd en knikt. Jessie legt verder uit dat zijn hoofdprojecten vooral de financiën en de dierenvoeding zullen blijven. Hij merkt namelijk voor zichzelf dat hij bijvoorbeeld van de bakkerij en Happie Happie Hamburger meer afstand kan nemen omdat deze nu goed lopen. Denk je dat Jessie zijn nieuwe projecten ook succesvol gaan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *