Merel en Mike ergeren zich aan de investeringen die zonder overleg gedaan zijn

Merel en Mike ergeren zich aan de investeringen die zonder overleg gedaan zijn

Mike en Merel zitten op deze nieuwe dag samen in het huisje en Mike begint over de investeringen. Deze moeten altijd overlegd worden maar volgens Mike heeft Jessie dat nooit gedaan. Hij vertelt verder dat er hout voor kistjes is ingekocht, terwijl deze nog niet zijn afgemaakt. Daarnaast is er volgens hem ook geïnvesteerd in Happie Happie Hamburgers. Het is wel heel belangrijk dat dit soort dingen in overleg gaan benadrukt Mike. Jij verkoopt trainingspakken, ik verkoop petjes en kistjes en dat geld gaat nu in de caravan. Dat concept loopt, maar waar is het overleg? Mike doelt hiermee op Adriaan zijn Ambachtelijke Bakkerij. Merel is het met Mike eens. Hoeveel mensen hebben hier op een k*t manier hun geld moeten verdienen? vraagt ze. Adriaan is een week bezig en hij heeft meteen het nieuwste van het nieuwste en het duurste van het duurste. Dat vind ik best heftig benadrukt ze. Zullen de twee Jessie nog om uitleg vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *