Hiske en Jessie bespreken de groep, er wordt te weinig gedaan

Hiske en Jessie bespreken de groep, er wordt te weinig gedaan

Jessie wil graag de aankomende Utopia 2 markt bespreken met zijn mede bewoners, maar velen liggen nog in hun bed of zijn hun eigen ding aan het doen. Ik ben de hele tijd mensen aan het verzamelen legt Jessie aan Hiske uit. Dat vind ik wel een dingetje. Het kost wel veel energie. Alles kost zoveel moeite. Moet ik nog minder aan mijn eigen dingen toekomen, omdat andere mensen het mij nog moeilijker maken? Hij vindt dat er te weinig wordt gedaan. Ik snap ook niet dat Jens nog niet aan het bellen is vervolgt hij. Ik weet het niet maar het is vijf over tien. Waarom nou altijd het werken laten voor wat het is? Jessie legt verder uit dat er vandaag nog niemand achter de computer heeft gezeten, terwijl er nog veel gedaan moet worden. Er had al iemand twee uur kunnen werken zegt Jessie. Doordat de bewoners niet met zijn allen verantwoordelijkheid nemen, denkt Hiske dat iedereen nu zijn eigen ding gaat doen. Als iedereen dat hier gaat doen, dan gaat het niet werken legt ze uit. Gaan Hiske en Jessie vandaag de groep opnieuw bij elkaar roepen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *