Christel wil zich inzetten voor daklozen en één groot schilderij maken en veilen

Christel wil zich inzetten voor daklozen en één groot schilderij maken en veilen

Christel mocht gisteren het Utopia 2 terrein tijdelijk verlaten om daklozen te ontmoeten. Nu ze weer terug is op het terrein, wil ze zich graag voor deze mensen inzetten. Christel is namelijk van plan om met de bewoners één groot schilderij te maken. Het is de bedoeling dat alle bewoners op het doek schilderen, waarbij ze elkaars creatie aanvullen. Dan ga ik hem op de webshop zetten en dan kunnen mensen 24 uur bieden legt Christel verder uit. Het hoogste bod krijgt het schilderij en het geld is voor de daklozen voegt ze eraan toe. Franny is meteen enthousiast. Heel gaaf zegt ze. Ook Lotus stemt direct in met het idee van haar mede bewoner. Hoe zal het schilderij er uiteindelijk uit komen te zien? En wat zal deze opbrengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *