Christel adviseert Franny haar eigen dingen te blijven doen

Christel adviseert Franny haar eigen dingen te blijven doen

Jens heeft laatst een hevige discussie gehad met Timothy. Daarbij heeft hij een aantal opmerkingen gemaakt over Franny. Franny heeft Jens daarom aangesproken en ze brengt niet veel later verslag uit aan Christel. Franny vertelt dat Jens vindt dat zij alles doet wat Timothy zegt en dat hij haar naar beneden haalt. Ik vind het wel jammer zegt Franny. Ik vind het wel echt een toffe gozer maar als hij zo over mij praat dan houdt het op benadrukt ze. En vertelt verder dat ze gewoon haar eigen keuzes maakt. Christel adviseert Franny om haar grenzen aan te blijven geven. Gewoon je eigen dingen blijven doen benadrukt ze. Dat je ook los gezien wordt van elkaar. Dat is wel belangrijk voegt ze eraan toe. Christel vindt namelijk dat Franny en Timothy heel veel samen doen. Ja, maar ik vind dat wel fijn antwoordt Franny. Christel snapt het maar hoopt dat Franny haar eigen passie ook niet vergeet. Daar is Franny het mee eens. Wat zal ze met het advies van Christel doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *