Gerrit en Christel praten over de vele vergaderingen vergaderingen in Utopia 2

Gerrit en Christel praten over de vele vergaderingen vergaderingen in Utopia 2

Christel vraagt hoe het met Gerrit gaat. Goed, lekker geslapen zegt hij met een glimlach op zijn gezicht. Direct allemaal stampij voegt hij eraan toe. Volgens Christel was er vanochtend bijna niemand om te vergaderen. Gerrit antwoordt dat hij normaal niet zo lang in zijn bed ligt en dat het hem niet uitmaakt dat Jessie geïrriteerd is vanwege zijn afwezigheid. Het boeit me niet zoveel lacht hij verder. En legt uit dat het goed is om het iedere dag over de markt te hebben. Is het chill dat we elke dag een vergadering hebben? gaat hij verder. Nee. Is het nodig dat je alle vergaderingen aanwezig bent? Dat weet ik ook niet. Is het chill dat er een vergadering is? Dat zeker. Het is een beetje dubbel eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *