Jessie vindt dat Jens de groep in de steek heeft gelaten en niets doet

Jessie vindt dat Jens de groep in de steek heeft gelaten en niets doet

Terwijl Adriaan broden aan het maken is komt Jessie bij hem staan in de keuken. Ik irriteer me echt aan Jens begint Jessie tegen Adriaan die niet weet waarom. Jessie legt uit dat hij vindt dat Jens al twee weken niks uitvoert. En vervolgens kom ik hem soep brengen en zegt hij heel demonstratief dat hij daar nu geen tijd voor heeft. Zo van ik moet nu aan het werk. Het lijkt erop dat Jessie boos is op Jens vanwege de organisatie van de apresski markt. Jessie benoemt verder dat hij zijn ei even kwijt wilde tegenover Adriaan omdat hij denkt dat Adriaan ook goed weet hoe het voelt om anderen achter hun reet aan te gaan. Hij heeft de hele groep in de steek gelaten gaat Jessie verder. Jens heeft gereageerd dat hij een beetje happines mist in Utopia 2. Happiness? Waar kan ik blij om zijn dan Jens? Er is toch niks hier om blij om te zijn? gaat Jessie geïrriteerd verder. Dit is de eerste keer dat ik me echt aan hem irriteer eindigt hij… Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *