Adriaan ontvangt een speciale gast in Utopia 2 om pannenkoeken mee te bakken

Adriaan ontvangt een speciale gast in Utopia 2 om pannenkoeken mee te bakken

Adriaan is de afgelopen tijd druk bezig geweest in zijn eigen bakkerij en vandaag komt er een speciale gast bij hem langs. Daan Verhoof komt namelijk vegan pannenkoeken bakken met hem. Daan is een jongen met het syndroom van down en houdt ontzettend van pannenkoeken bakken. Hij heeft zijn moeder gezellig meegenomen en twee pompoenen die hij gaat verwerken in de pannenkoeken. Als hij door de poorten van Utopia 2 loopt, wordt hij vriendelijk ontvangen door Adriaan en Hiske die hem een rondleiding geven. Daan wil niet meteen beginnen met koken maar eerst liever even naar de kinderboerderij om de geitjes en Katy gedag te zeggen. Wat later is het tijd om te beginnen met de pannenkoeken bakken. Adriaan en Daan zijn samen een goed team en Daan lijkt het helemaal naar zijn zin te hebben in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *