Jessie en Gerrit praten over Valentijnsdag

Jessie en Gerrit praten over Valentijnsdag

Gerrit stapt de caravan binnen om te vragen of Jessie al e-mails heeft verstuurd. Hij antwoordt dat hij dat nog moet doen, aangezien hij de taak van Adriaan even heeft overgenomen. Jessie zegt dat Jens druk bezig is met het voorbereiden van de après-ski markt. Al snel gaat het gesprek over Valentijnsdag. Gerrit vertelt dat Jens nog helemaal niets voor Merel heeft geregeld. Dat vind ik ook niet echt een verrassing reageert Jessie. Hij is nu heel druk maar we kunnen hem ook even verlof geven om iets te zoeken voor Valentijnsdag? vraagt Gerrit. De opmerking wekt irritatie op bij Jessie. Ben je serieus vraagt hij. Hij heeft twee weken niets aan de markt gedaan. De eerste dag dat hij weer aan het werk is gaan we hem verlof geven? Hij heeft geen steek uitgevoerd benadrukt hij. Jessie vindt dat Jens dan veel eerder iets had moeten regelen. Ik geloof het wel eindigt hij kwaad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *