Shelley is vastberaden om in een kubuswoning te gaan wonen

Shelley is vastberaden om in een kubuswoning te gaan wonen

Shelley zit achter de computer in de silo als Timothy en Franny bij haar komen zitten. Enthousiast vertelt Shelley aan haar mede bewoners dat ze een leuk idee heeft. Shelley wil namelijk in een kubus gaan wonen. Is toch vet roept ze blij uit. Timothy en Franny lijken iets minder enthousiast maar Shelley is vastberaden om in een kubuswoning te gaan wonen. Zal ze haar plan binnenkort gaan realiseren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *