De bewoners uit Utopia 2 houden een vergadering in de avond

De bewoners uit Utopia 2 houden een vergadering in de avond

De bewoners komen in de silo samen om met elkaar te vergaderen. Jessie vertelt dat er verschillende punten op de agenda staan, zoals investeringen, de markt, de B&B en de boodschappen. Hij legt uit wat voor investeringen er voor de bakkerij zijn gedaan en wat voor omzet zij hiermee ondertussen al gemaakt hebben. Mike en Lotus vragen zich af wie er een stem hebben in de investeringen en Jessie legt uit dat hij samen met Hiske bespreekt welke investeringen er gedaan worden. Het tweetal geeft vervolgens aan dat ze het fijn zouden vinden als de investeringen in de toekomst met iedereen besproken zullen worden en Jessie gaat hier mee akkoord. Hierna is het voor de bewoners tijd om even pauze te nemen en wat te eten.

Als de groep gegeten heeft kan de vergadering verdergaan. Lotus laat weten dat ze graag een investering voor merchandise van Katie wil hebben. Dit omdat ze doorheeft dat ze ontzettend populair is bij de bezoekers. Jessie geeft aan dat hij dit na vergadering met haar wil bespreken. Wat later wordt het aankomende evenement besproken, namelijk de après-ski markt en afterparty. Hiske verklapt alvast dat ze bezig is met het regelen van een goede artiest en dat er ook een feest dj wordt uitgenodigd. Tijdens dit evenement mogen er ook kinderen aanwezig zijn en zullen de bewoners in hun tiroler pakjes rondlopen. De bewoners zijn ervan overtuigd dat dit een superevenement gaat worden en zijn dan ook allemaal enthousiast. Hiske heeft nog een leuke verrassing, heet je Herman of Heidi? Dan mag je gratis naar het après-ski evenement. Stuur de bewoners vooraf even een e-mailtje. Adriaan roept er nog achterna. Of Anton! En daarmee eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *